--> Мазур розповіла, як бореться з раком: ще кілька хіміотерапій і операція | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мазур розповіла, як бореться з раком: ще кілька хіміотерапій і операція

0
0
Мазур розповіла, як бореться з раком: ще кілька хіміотерапій і операція
Телеведуча Алла Мазур, яка у листопаді повідомила про те, що в неї знайшли злоякісну пухлину, розповіла, як просувається її лікування.

Про це вона повідомила у фейсбуці.

"Ви запитуєте, як я? Чесно кажучи, планувала полікуватись в тиші, щоб повідомити вже фінальну добру новину) Але хочу підтримати тих, хто тільки дізнався про свій діагноз - і зараз вагається. Не відкладайте нічого на потім! Не закривайтесь у собі. Прийміть допомогу близьких і друзів. Коли не ховаєшся від світу - це справді спрощує життя", - написала Мазур.

За її словами, четверта хімія далась легше, ніж попередні три.

"Побічні ефекти - традиційні, і це помітно по зміні зачіски. Але прогрес є. Попереду ще кілька хіміотерапій - і операція. І я ще раз переконуюсь: головне - почати вчасно!", - поділилась телеведуча і закликала всіх регулярно перевірятись.

"Якщо є тривожний прогноз - не панікувати. Перевірити його в кількох місцях. Бо навіть онкодіагнози у нас бувають хибними: сама тому свідок", - підсумувала Мазур.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні