--> З Волинського перинатального центру виписали першу пацієнтку. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З Волинського перинатального центру виписали першу пацієнтку. ВІДЕО

0
-3
З Волинського перинатального центру виписали першу пацієнтку. ВІДЕО
Лучанка Алла Петровці – перша пацієнтка поліклінічного відділення обласного перинатального центру. З літа минулого року була на обліку під час вагітності, спостерігалась у лікарів і 13 січня народила хлопчика.

Сьогодні, 17 січня, породіллю виписали з лікарні, - про це йдеться у сюжеті.

Лучанин Сергій Петровці бере на руки новонародженого сина. Це його перша дитина. Сьогодні чоловік забирає малюка і його маму з лікарні додому. Алла Петровці – перша пацієнтка обласного перинатального центру. Влітку тут вона стала на облік, обстежувалась усю вагітність і цими днями народила.

"Відкрився перинатальний центр, вирішила просто прийти сюди стати на облік, випадково стала першою пацієнткою в Щурук Надії Василівни. Крістіан народився 13 січня в 20.22 хв. З вагою 3800, усміхнувся. Сподобалося ім’я і гарне значення – християнин, той, хто йде за Богом", - розповідає породілля Алла Петровці.

"Вона перша прийшла і стала на облік з приводу вагітності, її карточка – номер 1, вона успішно народила синочка, і сьогодні ми їх виписуємо", - каже директорка КЗ "Волинський обласний перинатальний центр" Ірина Горавська.

Зі слів директорки, торік у перинатальному центрі народилося 466 малюків.

За два тижні 2020-го світ побачило більше 80-ти дітей. Майбутні мами приїжджають народжувати до Луцька з-за кордону, каже лікарка Надія Щурук.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні