--> У громаді на Волині відкриють новий ЦНАП | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У громаді на Волині відкриють новий ЦНАП

0
6
У громаді на Волині відкриють новий ЦНАП
19 січня Павлівська сільська рада Іваничівського району Волинської області відкриє Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Новий Центр забезпечить більше 8 тисяч жителів ОТГ та Іваничівського району доступом до високоякісних адміністративних послуг. У ремонт будівлі, де розмістився ЦНАП, громада вклала понад 1 мільйон гривень власних коштів, в межах 1 мільйона гривень – кошти інфраструктурної субвенції та біля 6 мільйонів гривень кошти ДФРР, – інформують на сайті Павлівської ОТГ.

Допомогу в розробці сучасного дизайну, будівництві, інституційному створенні ЦНАП, а також в оснащенні центру технікою зі спеціалізованим програмним забезпеченням та меблями громаді надала Програма «U-LEAD з Європою».

Це міжнародна програма, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні