--> Викрадали авто у Луцьку: на Рівненщині судитимуть членів злочинної банди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Викрадали авто у Луцьку: на Рівненщині судитимуть членів злочинної банди

0
8
Викрадали авто у Луцьку: на Рівненщині судитимуть членів злочинної банди
На Рівненщині судитимуть членів організованої злочинної групи, які викрадали автомобілі у Луцьку і Рівному.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Рівненської області.

Крім того організатор злочинної групи відповідатиме ще й за незаконне зберігання зброї, бойових припасів та вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 КК).

В ході досудового розслідування встановлено, що членами організованої злочинної групи у складі 3-х осіб упродовж січня-червня 2019 року тричі вчинено незаконне заволодіння транспортними засобами в Рівному та Луцьку Волинської області.

Організатором та керівником даної злочинної групи завуальованій формі визначався час та місце майбутніх зустрічей з іншими членами групи, підшукувались шляхи, об`їзні автомобільні дороги та маршрути, на яких відсутні камери відеоспостереження, а також здійснювався комплекс дій, спрямованих на виявлення можливого спостереження за ним чи іншими учасниками групи зі сторони правоохоронних органів.

Протиправна діяльність організованої злочинної групи була викрита та припинена спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Рівненській області.

На даний час організатор злочинної групи та один з її учасників перебувають під домашнім арештом, а один з учасників - у розшуку.

Обвинувальний акт по суті розглядатиме Рівненський міський суд, який визначить покарання для обвинувачених.

Довідково:

За вчинення інкримінованих злочинів передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні