--> На Волині у нічних клубах, барах і кафе вночі шукатимуть дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у нічних клубах, барах і кафе вночі шукатимуть дітей

1
6
На Волині у нічних клубах, барах і кафе вночі шукатимуть дітей
У Локачинському районі проведуть рейди, аби виявляти неповнолітніх у барах, кафе і нічних клубах.

Так, у п'ятницю, 16 січня, в приміщенні Локачинської РДА відбулася робоча зустріч за участю начальника Локачинського відділення поліції Володимира Веремчука, голови Локачинської РДА Віктора Дудечка та начальника служби у справах дітей Локачинської РДА Юлії Засадко, повідомляє Локачинське відділення поліції ГУНП у Волинській області.

В ході зустрічі обговорили шляхи профілактики дитячої бездоглядності, неналежного виконання батьками своїх обов`язків щодо виховання дітей, що призводить до скоєння правопорушень неповнолітніми.

Було наголошено на посиленні заходів профілактики, а саме проведенню рейдів торгових і розважальних закладів і виявлення в них осіб які не досягли 16-річного віку після 22 годин та відвідування сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, де виховуються діти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А по Луцьку чого не проводите рейди?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні