--> Чоловіків, які зґвалтували 22-річну волинянку, відпустили під домашній арешт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловіків, які зґвалтували 22-річну волинянку, відпустили під домашній арешт

0
0
Чоловіків, які зґвалтували 22-річну волинянку, відпустили під домашній арешт
Трьох волинянин, які зґвалтували 22-річну дівчину з села Ветли Любешівського району, відпустили під домашній арешт.

Про це пише газета Вісник.

Засідання суду відбулося у Любешові 14 січня і тривало з 15 години та майже до часу ночі. Зрештою, суд відпустив ґвалтівників під домашній арешт. Додому їх доставляли під конвоєм.

Деталі будуть відомі згодом.

Нагадаємо, у середу, 20 листопада, до поліції із заявою про зґвалтування 22-річної доньки звернулася 45-річна жителька області. За її словами, у дівчини було побите обличчя, на шиї були сліди від удушення та повністю порваний одяг. Донька повідомила матері, що її зґвалтували та назвала ім'я кривдника, ним виявився 23-річний хлопець, житель с. Невір Любешівського району.

Як виявилось, 19 листопада ввечері кривдник зі своїм другом приїхав в с. Ветли на автомобілі та запросив дівчину відсвяткувати від'їзд хлопця на сезонну роботу, після чого вони поїхали на дачу, де хлопець і зґвалтував постраждалу. Дівчина погано пам'ятає, адже компанія вживала спиртне.

В той же день, поліцейські за підозрою в скоєнні тяжкого злочину, затримали трьох волинян - 18-річного, 20-річного та 30-річного. До судового засідання усі вони перебували у СІЗО в Луцьку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні