--> У Луцьку організовують тиждень української мови і культури | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку організовують тиждень української мови і культури

1
-2
У Луцьку організовують тиждень української мови і культури
Громадська організація «Розвиток мікрорайонів міста» організовує тиждень української мови і культури в Луцьку.

Вони відбуватимуться впродовж 20-24 січня. Організовують його з метою забезпечення єднання українського суспільства та до Дня Соборності України, - пише Район.Луцьк.

Впродовж п’яти днів у місті відбудуться такі заходи:

20-24 січня в школах Луцька – дитячі зустрічі з відомою українською письменницею Ларисою Ніцой та вечірні тренінги для дорослих на тему «Як повернути дітям любов до читання».

20 січня о 16:00 в Палаці культури Луцька (2 поверх) – відкриття фотовиставки «Невідомі світлини Чорновола», присвяченої Герою України Вячеславу Чорноволу. (Спікери – Лариса та Андрій Ніцої).

21 січня о 10:00 в бібліотеці-філії №10 (Київський майдан, 13) – зустріч дитячої письменниці Лариси Ніцой з читачами. (посилання на сайт письменниці http://www.nitsoi.com)

21 січня о 16:00 вперше в Україні презентація нової книжки Лариси Ніцой на мовну тематику «Навіщо песикові гавкати?» в кав’ярні «Старе місто» (вул. Драгомонова, 11).

24 січня о 18:00 презентація фільму про українську мову «Соловей співає. Доки голос має» в Палаці культури Луцька. Перед показом відбудеться зустріч з письменницею Ларисою Ніцой та режисером фільму Сергієм Кримським (вхід лише по запрошеннях).

Офіційний трейлер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі заходи треба проводити в російськомовному середовищі популяризуючи українську мову.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні