Фірмовий дитячий клуб TUI «Міні Тукан» почав роботу в еміраті Рас-ель-Хайма*

0
-3
Фірмовий дитячий клуб TUI «Міні Тукан» почав роботу в еміраті Рас-ель-Хайма*
У фірмовому дитячому клубі TUI «Міні Тукан» в еміраті Рас-ель-Хайма стартував зимовий сезон.

Гостинні двері клубу відчинилися наприкінці жовтня в готелях мережі Al Hamra Beach&Residence. Тепер відпочинок в Арабських Еміратах для дітей стане цікавішим і ще більш захопливим, а батькам не доведеться турбуватися про дозвілля та безпеку малюків.

Що таке «Міні Тукан»?
Дитячі клуби «Міні Тукан» — фірмова пропозиція від міжнародного туроператора TUI Group. Це мережа спеціальних ігрових закладів для дітей 4–12 років, відкрита в багатьох готелях, що працюють на ексклюзивних умовах туроператора за тими чи іншими концепціями. З дітьми займаються професійні педагоги та аніматори, які говорять із підопічними однією мовою. Для малюків 4–7 років і непосид 8–12 років передбачені окремі програми.

З клубами «Міні Тукан» відпочинок минає для юних туристів цікаво та весело, а батьки можуть без зайвих хвилювань зайнятися своїми справами.

Де відкриті клуби в ОАЕ?
В ОАЕ (докладніше за посиланням: https://www.tui.ua/countries/uae/) клуби «Міні Тукан» діють у трьох готелях, два з яких (Al Hamra Village Golf & Beach Resort та Al Hamra Hotel)
розташовані в Рас-ель-Хаймі, а один (Blue Diamond Alsalam Resort) — у Фуджейрі. У Рас- ель-Хаймі для комфорту дорослих і маленьких туристів передбачений швидкий трансфер з аеропорту.

Клуби «Міні Тукан» відкриті впродовж тижня (крім четверга) з 10:00 до 22:00 і працюють у три зміни (ранкову, денну та вечірню) по 3 години з двогодинними перервами. Під час першого відвідування закладу юні гості отримують у подарунок футболку зі спецсимволікою «Тукана», стаючи членами веселої та дружньої команди.

Ключові моменти програми
Розважальна програма клубів «Міні Тукан» в ОАЕ пропонує:
● дитячі пошуково-пригодницькі ігри (квести);
● розваги на природі, в готельному басейні та на пляжі;
● творчі та навчальні заняття;
● майстер-класи;
● вечірні міні-дискотеки, розвивальні ігри, малюнки на тілі спеціальними фарбами
(аквагрим);
● дискотеки в басейні;
● танці з батьками, які із задоволенням пустують разом з дітьми.

До послуг малюків — кіносеанси з попкорном, заняття йогою, пікніки, настільні, музичні та сюжетно-рольові ігри, навчання плаванню, фотосесії.

У клубах «Міні Тукан» час минає незабутньо та цікаво. Такий відпочинок запам’ятовується надовго, його неодмінно хочеться повторити. Подорожуйте з комфортом!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні