Чому в Ягодині закривають залізничну касу

0
-7
Чому в Ягодині закривають залізничну касу
Квиткова каса на станції Ягодин припиняє роботу. Найближча квиткова каса функціонує на станції Любомль.

Про це повідомили на сайті Любомльської райдержадміністрації.

У повідомленні пояснюють: згідно «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України» п. 32.11 на всіх станціях і зупинкових пунктах приміської зони, де кількість проданих квитків становить 50 і більше за добу, відкриваються квиткові каси. Аналізом роботи квиткової каси на станції Ягодин встановлено, в травні 2019 році середньодобовий об’єм продажу становив 11 квитків в приміському сполученні та 5 квитків в дальньому сполученні.

Відповідно до чинного законодавства, в травні 2019 року закінчився термін використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) з продажу квитків приміського сполучення, а вартість придбання нового РРО становить 38,0 тис. грн.

Нині електронний проїзний документ впроваджений на всі проїзди далекого та регіонального внутрішньодержавного сполучення за винятком окремих проїздів міжнародного сполучення за винятком окремих поїздів міжнародного сполучення.

Понад 60% усіх проїзних документів, оформляються пасажирами за допомогою он-лайн сервісу офіційного сайту АТ «Укрзалізниця», мобільний додаток «Залізничні квитки» для смартфонів та у відділеннях банків і Укрпошти, що дозволяє придбати або повернути квитки без додаткових комісій, не звертаючись до квиткових кас.

У приміському сполученні проїзні документи можна придбати у провідників приміського поїзда.

Отож, з метою зменшення непродуктивний витрат на утримання квиткової каси станції Ягодин, керуючись пунктом 32.11 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, з 01.05.2020 року припиняється робота квиткової каси на станції Ягодин.

Найближча квиткова каса функціонує на станції Любомль.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні