На Волині судили чоловіка, який дебоширив на заправці

0
-1
На Волині судили чоловіка, який дебоширив на заправці
У Любешеві судили чоловіка, який хуліганив на заправці.

Суддя Любешівського районного суду Наталія Гладіч розглянула справу, яка надійшла з Любешівського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який хуліганив на заправці у Любешеві, пише Район.Любешів.

Слухання справи відбулось 8 січня. Про це йдеться у постанові суду.

28 жовтня близько 3:30 чоловік у приміщенні АЗС «WOG» в селищі Любешів вчинив дрібне хуліганство. На законну вимогу поліцейського при виконанні ним службових обов'язків припинити вчиняти адміністративне правопорушення, за яке передбачена відповідальність, порушник не відреагував та продовжував вчиняти протиправні дії. Також він намагався доторкнутись до зброї поліцейського.

У суді хуліган свою вину визнав повністю, у вчиненому розкаявся.

Суддя постановила визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 185 Адміністративного кодексу та накласти стягнення у виді громадських робіт на строк 60 годин.Також він заплатить на користь держави 420 гривень судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні