Засідка тривала кілька годин: затримали волинянина, який допоміг втекти рибним браконьєрам

0
-5
Засідка тривала кілька годин: затримали волинянина, який допоміг втекти рибним браконьєрам
На Волині 6 січня державні інспектори рибоохорони викрили громадянина, який здійснював вилов риби забороненим знаряддям – сіткою і допоміг втекти рибним браконьєрам, які ловили рибу сіткою на цьому ж озері. Інцидент стався на озері Пулемецьке, поблизу села Пулемець Шацького району.

Про це повідомили на сторінці Волинського Рибоохоронного Патруля у фейсбуці.

До слова, цього порушника уже фіксували рибпатрульні. У жовтні відбувся рейд з громадськими активістами на цьому ж озері. Декілька годин тривала засідка, щоб затримати браконьєрів, які перебували на воді та ловили рибу сітками. Однак тоді затримати порушників не вдалося, адже з берега їх встиг попередити один з рибалок.

Чоловіка, який допоміг браконьєрам втекти, було викрито шостого січня. На особу оформлено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Матеріали справи направлено до суду для притягнення браконьєра до відповідальності.

"Усім порушникам природоохоронного законодавства варто пам’ятати, що відповідальність за порушення все одно настане, навіть якщо одного разу його вдалося уникнути. Тому закликаємо усіх громадян дотримуватися законів та берегти природні ресурси, адже саме від нас залежить майбутнє наших водойм та кількість водних біоресурсів у них", – йтеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні