На Волині судили водія, який допустив ДТП, в результаті якої постраждав пасажир авто

0
7
На Волині судили водія, який допустив ДТП, в результаті якої постраждав пасажир авто
Судили водія, який не впорався з керуванням на автодорозі Локачі – Старий Загорів. Внаслідок ДТП постраждав пасажир авто.

Про це ропідомляє "Район. Локачі".

Відбувся суд над уродженцем Старого Загорова Локачинського району, який на автодорозі Локачі – Старий Загорів між населеними пунктами Локачі та Низькі Цевеличі з`їхав у кювет врізався в стовбур дерева.

ДТП трапилася 28 вересня орієнтовно о 4:00 годині ночі, чоловік керував технічно справним автомобілем марки «МERСЕDЕS С 200». Про це йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження у вигляді закритих переломів плечової кістки ускладнених невропатією променевого нерва, та переломів поперечних відростків грудних хребців відносяться до категорії тілесних ушкоджень, середнього ступеня тяжкості, як таких, що потягнули за собою тривалий розлад здоров`я, та закриту черепно-мозкову травму у вигляді струсу головного мозку.

За ступенем тяжкості травми відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, як таких, що потягнули за собою короткочасний розлад здоров`я чи незначну стійку втрату працездатності.

Водія звільнили від кримінальної відповідальності, передбаченої ч.1 ст.286 КК України, у зв`язку з примиренням винного з потерпілим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні