--> Деяким маршруткам можуть заборонити їздити центром Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Деяким маршруткам можуть заборонити їздити центром Луцька

1
-1
Деяким маршруткам можуть заборонити їздити центром Луцька
Влада Луцька хоче заборонити міжміським маршруткам їздити центральними вулицями міста.

Про це стало відомо у вівторок, 14 січня, на оперативній нараді Луцькради.

Зокрема, перший заступник міського голови Григорій Недопад розповів, що деякі перевізники недобросовісно вчинили з міськрадою. Вони, відмовившись встановлювати валідатори, пішли на міжміські маршрути і здійснюють перевезення без системи валідації.

«Вони збивають пасажиропотік, бо їздять територією Луцька і забирають луцького пасажира. Сьогодні ми будемо говорити про те, аби розвантажити центр міста від транспортного навантаження. Нашу ідею підтримує і патрульна поліція. Водії і перевізники міжміських маршрутів забирають виручку наших міських перевізників», – пояснив Григорій Недопад.

Раніше у міськраді вирішили зробити рейд на відкритих приміських маршрутів № 233 і 236. Як переконував начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради, паспорти цих маршрутів не погоджувалися з Луцькою міською радою. Автобуси активно рухаються центральними вулицями міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В час пік міські і приміські маршрутки забиті,а що буде коли приберуть приміські маршрутки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні