У Києві масштабна аварія тепломережі: автомобілі провалюються в асфальт, є постраждалі

1
-5
У Києві масштабна аварія тепломережі: автомобілі провалюються в асфальт, є постраждалі
Прорив магістрального трубопроводу стався на вул. Антоновича в Голосіївському районі Києва, підтоплено торговий центр Осеап Plaza.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук написав заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв, передають Українські Новини.

Він написав, що прорив труби стався близько 21:00 по вулиці Антоновича біля торгового центру Осеап Plaza.

Через прорив стався витік води.

Аварійна бригада комунального підприємства "Київтеплоенерго" перекрила подачу теплоносія і почали відкачування води.

Рух транспорту по вулиці частково обмежено.

Згідно з повідомленням прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій (Держнс), гаряча вода з тепломережі потрапила на перший поверх і підвальне приміщення торгового центру "Ocean Plaza".

Люди евакуйовані.

Також в результаті прориву трубопроводу в асфальтному покритті на вул. Антоновича утворилася яма, в яку задніми колесами потрапило маршрутне таксі.

Рятувальники евакуювали з маршрутки 4 пасажирів, а також 3 осіб з поруч стоїть тролейбуса, які опинилися в парової завіси.

Інформація про постраждалих уточнюється.

Журналіст Андрій Павловський повідомляє, що люди розбивають скло, щоб вибратися з кафе в Оушен плаза. Скло розбити не можуть, вже більше 10 постраждалих людей з різними ступенями опіків. Опубліковано також відео.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗЕбандит ЗЕбрехун щей досі непосадив кравшого пенсії свого братана шоколадного хряка парашенка!!! бо зеленський продовжує по парашенськи красти пенсії... ЗЕжід пархатий Брехун як і всі жиди!!!ГАНЕБНИЙ жід-крадій пенсій ЗЕленська клоунська наволоч ХУЙЛО лалала!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні