У Запоріжжі чоловік одягнув гайку на статевий орган і не зміг її зняти

3
6
У Запоріжжі чоловік одягнув гайку на статевий орган і не зміг її зняти
У Запоріжжі молодий чоловік одягнув на своє «причинне місце» гайку. В результаті статевий орган розпух і зняти металевий предмет чоловік вже не зміг. За допомогою він звернувся до медиків 5-ї міської лікарні.

Про це пише УНІАН.

Лікарі намагалися зняти гайку, але їм це не вдалося. Для видалення вони вирішили провести хірургічне втручання.

Пацієнта вже готували до операції, коли медики вирішили зателефонувати рятувальникам «Кобри».

Як розповів заступник начальника «Кобри» Едуард Нєхорошев, за допомогою спеціальних інструментів рятувальники спиляли гайку.

Весь цей час чоловік перебував під наркозом. Тому розповісти, навіщо він надів на себе металевий предмет, потерпілий не зміг. Після надання допомоги пацієнт залишився в лікарні під наглядом медиків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ха-ха-ха!Не на той болт він гайку накрутив..
Відповісти
Хах гайка замала
Відповісти
Так, дебілів та дебілок у нашому українському суспільстві ще достатньо. Коли я у молоді роки працював в зоні, то надивився як придурки заганяли собі в ч..н шарики. Одні заганяли пластмасові шарики, інші металічні, щоби ч..н при ерекції виглядав достойніше, хоча в жіночих зонах, жінки також з розуму сходили. На животі від низу до пупа робили татуювання чоловічого ч...а. А значить, коли жінка сідала на крісло, то ч..н ніби входив, вставала з крісла виходив. Одним словом за 30 років служби надивився всього.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні