Волинянина, який показав селянам голу дупу, оштрафували на 10 тисяч

0
-1
Волинянина, який показав селянам голу дупу, оштрафували на 10 тисяч
П’яний мешканець Ковельського району влаштував дебош у сільському магазині та оголився біля сходів, продемонструвавши селянам голі сідниці.

Про це пише "Район.Ковель".

27-річний мешканець села Гішин Ковельського району, перебуваючи у нетверезому стані, влаштував бешкет у приміщенні магазину товарів повсякденного попиту. Спочатку він нецензурною лайкою погрожував фізичною розправою його власниці, заважав їй працювати, внаслідок чого магазин закрили раніше.

Спробував заступився за підприємицю її племінник, але агресивний хуліган вдарив його головою в обличчя. Згодом медики зафіксували у потерпілого закритий перелом кісток носа.

Власниця магазину сказала, що буде викликати поліцію. Почувши це уже на вулиці, п’яний молодий дебошир оголився: тричі спускав штани і показував їй свої оголені сідниці, хоч поруч перебувало багато людей, в тому числі й малолітні діти.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства з особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, що карається штрафом від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

В судовому засіданні обвинувачений своєї провини не визнав. Він казав, що справді зайшов до магазину з приятелями, а до того випив ніби лише одну пляшку пива, начебто нікого не бив і не оголювався.

Однак свідки інциденту це спростували та розповіли, як все було насправді.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував обвинуваченого на 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що відповідає 10 200 гривням. Також він має сплатити 2107,63 гривень, які витратили заклади охорони здоров’я на лікування потерпілого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні