У відомого волинського шоумена помер тато

0
-1
У відомого волинського шоумена помер тато
У заслуженого артиста естрадного мистецтва України, відомого волинського співака, шоумена, арт-менеджера, композитора-виконавеця, керівника вокальної студії та гурту «Шанс-Music» Сергія Скулинця помер тато Віктор Петрович.

Слова співчуття його знайомі та друзі пишуть на сторінці співака у фейсбуці.

Наталія Шеремета: "Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті батька Віктора Петровича Скулинця. Дорогий Сергію,я поділяю Вашу гірку втрату і висловлюю слова підтримки Вам та Вашим рідним! Нехай милосердний Господь упокоїть Його душу у своїх небесних оселях там, де спочивають праведні. Світла пам’ять Вашому батькові!"

‎Svitlana Yashchuk‎
: "Дорогий Сергій і уся Ваша родина! Прийміть найщиріші співчуття з приводу такої тяжкої втрати, смерті батька! Я поділяю Ваше горе і сумую разом з Вами! Нехай Господь упокоїть його душу! Світла пам'ять Вашому батькові!"

Віра Коваль
: "Сергію Вікторовичу. Прийміть щирі співчуття з приводу тяжкої втрати – смерті батька і дідуся Віктора Петровича Скулинця. Світла пам'ять Вашому батькові!"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні