Волинянин, який упав з четвертого поверху, досі без свідомості

1
8
Волинянин, який упав з четвертого поверху, досі без свідомості
На Волині збирають гроші на порятунок 32-річного чоловіка, який 8 січня упав з четвертого поверху недобудованої будівлі в Ковелі.

Про це повідомляє у фейсбуці користувачка Vicky Victoriya.

«З 8.01.2020 р. Данилюк Тарас Васильович, 1987 р.н., по цей день бореться за своє життя. Сталася жахлива трагедія – юнак упав з висоти 4-го поверху на другий день Різдва Христового», – пише авторка.

Наразі чоловік у реанімації після уже зробленої трепанації черепа без свідомості.

«Кожен день перебування у лікарні та спасіння юнака вартує чималих грошей, яких родина, на жаль, не має», – зазначає волинянка.

Вона просить допомогти небайдужих.

Мама: Данилюк Любов Василівна (тел.: (096) 209 63 16).

Реквізити карти: 4149 4991 3895 7137

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого не зробиш, людину жалко та висловлюю співчуття рідним та близьким. 1. Проте який він юнак, юні роки до 18 років тривають, після чого починається зріле життя. А цьому невдасі вже повних 32 роки. 2. Що цей моложавий дядько, на другий день Різдва Христового, тобто 08 січня 2020 року робив на четвертому поверсі недобудованої будівлі в Ковелі, коли всі нормальні люди відпочивають зі своїми родинами, а не бігають по недобудованих будівлях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні