Лучанин назвав недоліки валідаторів у транспорті: пропонує бойкот системі

9
1
Лучанин назвав недоліки валідаторів у транспорті: пропонує бойкот системі
Лучанин пропонує оголосити бойкот впровадженню системи валідаторів у місті.

Таку петицію 11 січня зареєстрував мешканець Луцька Микола Гончарук.

Автор петиції пропонує оголосити бойкот системі електронної оплати проїзду в громадському транспорті, запроваджену в Луцьку. Чоловік закликає не користуватись системою, бо, мовляв, вона вкрай незручна.

Щоб обґрунтувати свою думку, називає недоліки:

- неможливо оплатити разовий проїзд, мінімальне поповнення картки - це кілька поїздок;
- далеко не всі мають фізичну змогу оплачувати проїзд з додатків в смартфонах;
- не видаються квитки/чеки на підтвердження оплати разового проїзду;
- від користувачів картки в примусовому порядку вимагається оплата 35 грн за пусту картку. Люди стурбовані та не задоволенні таким примусом.

"Всі ці недоліки створюють низку незручностей лучанам, та особливо великі проблеми гостям міста. Для усунення цих проблем вважаю необхідним запровадити систему яка дозволить купувати разові квитки", – йдеться у тексті петиції.

Найоптимальніший варіант, на думку автора петиції, щоб автомати з продажу квитків стояли у кожному транспорті – із можливістю оплатити готівкою або банківською карткою.

До усунення вищевказаних проблем чоловік пропонує ввести перехідний період, коли за проїзд можна буде платити вже впровадженими картками та/або готівкою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будь-які проблеми відсутні. А якщо і є, то їх створюють букашки-гончаруки. Які проблеми? Зайшов в автобус, приклав карточку до валідатора, сів і спокійно їдеш. Не чекаєш решту з грошей, які вранці передаються по головах, водій не відволікається на роботу з готівкою, що значно поліпшить безпеку людей. Що треба гончарукам? В Китаї навіть жебрак на вулиці сидить з терміналом. Готівка - це бруд, хвороби, трипер і сифіліс - вони за день переходять через десяток різних рук. Коли ці гончаруки вийдуть з фази дикунства?!!!???
Відповісти
Впродовж дня "петицію"підписала одна вівця, що заблудилась.
Відповісти
Пасажир це ви невихований баран. Наведу приклад , приїжаю сільською маршруткою до ринку , де тут можна купити картку чи поповнити,чому я маю ходити пішком невідомо куди і шукати. Є багато пасажирів які рідко їздять на громадському транспорті і т.п.і т.д
Відповісти
то мабуть з секти антипрививочників))
Відповісти
Пасажири такі як ти.що можуть необґрунтовано накинулися на адекватну освідченну людина це- мимомитна мить як реформи пенсіонера СТЕПАНОВА
Відповісти
Валідатор - зручно.... Перестаньте всякою єрундою заніматись.... Вже тошно читати...
Відповісти
Ти Гончарук, звідки приперся до Луцька з Буциня.То вали назад на Полесся.А в нас Європв.Прекрасно працюють валідатори.А картку поповнюй скільки хочеш.Що грошей нк можна вкрасти-ось халепа.Ти водій.
Відповісти
Пішла третя доба. В петиції залишається одна вівця з бобляхами. Навіть гончарук не підписав. Гончарук з Буциня, а вівця - з Вульки Шерстинської.
Відповісти
за петицію неможливо підписатися на сайті міської ради.Постійно видає,що неправильний пароль до облікового запису.Тому і одна людина тільки підписалася.А вівця це ти,судячи зі складного інстинкту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні