--> Відомо, які гральні заклади закрили на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомо, які гральні заклади закрили на Волині

0
2
Відомо, які гральні заклади закрили на Волині
Поліцейські припинили діяльність 152 гральних закладів на території Волинської області.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Так, для перевірки та припинення незаконної діяльності суб’єктів грального бізнесу у Волинській області діє 35 мобільних груп.

За результатами проведеної роботи виявлено 177 суб’єктів господарської діяльності, пов’язаних із гральним бізнесом. З них: Фафорит спорт – 30, Лото – 6, Космолот – 15, Золотий кубок – 4, KUBE – 1, Лото платинум – 23, Лото маркет – 9, Миттєва лотерея – 4, МСЛ – 16, Парі матч – 5, Спорт лото – 18, числові лотереї – 7, національна лотерея – 5, спорт ліга – 3, інтернет кафе – 12, покерні клуби – 2.

На сьогодні припинили діяльність 152 гральних закладів, 27 з них ліквідували в ході проведення працівниками поліції практичних заходів.

Нагадаємо, фіскали просять волинян повідомляти про будь-які виявлені факти, що вказують на діяльність гральних закладів, в т.ч. під виглядом проведення державних лотерей, за номером: (0332) 777-102.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні