Чи повернуть маршрутку 9-а у Луцьку

1
1
Чи повернуть маршрутку 9-а у Луцьку
Луцькрада відповіла на петицію щодо забезпечення транспортного сполучення між селом Липини, вулицями Ветеранів, Чорновола, Шопена, Мамсурова й торговим центром "Епіцентр".

Відповідь мерії оприлюднили на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Нагадаємо, петицію зареєстрував Богдан Хатітовський 27 грудня. Лучанин запропонував пустити маршрутку №9-а за новим маршрутом. Підписали петицію 324 особи з 300 необхідних.

Також нагадаємо, що у зв'язку із запуском у Луцьку e-квитка деякі перевізники відмовилися встановлювати валідатори, через що з ними розірвали договори на перевезення пасажирів. Серед них – і маршрут №9-а. Тоді у Луцьку вирішили з двох маршрутів (№9 і №9а) зробити один, який об’єднуватиме село Липини та район Вересневе.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани, які живуть на ЛПЗ, не можуть доїхати додому

У суботу, 11 січня, у Луцькій міській раді відповіли на петицію. Зокрема повідомили, що пропозицію можливо розглянути лише при повторному оголошенні конкурсу за маршрутом №9.

"Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 18.12.2019 №809-1 оголошено конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом №9 "Вересневе - Теремнівська" (змінений в частині проходження до району Вересневе). На сьогоднішній день проходить прийом документів для участі у конкурсі на вказаний маршрут, тому Ваші пропозиції можливо розглянути лише при повторному оголошенні конкурсу за маршрутом №9.

Якщо претенденти на участь у конкурсі будуть відсутні, конкурс буде оголошено повторно", – зазначили у мерії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СТЕПАНОВА з його радниками завезти на МАМСУРОВА5 Нехай добируться звідти до своєї роботи..Якщо вони цього не зроблять ВІДКРИТИ питання щодо їхньої профпридатності .Бо те що ці ^фахівці^наробили в місці з транспортом ніяка голову не влазить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні