СБУ розглядає дві версії авіакатастрофи літака МАУ, – Баканов

1
10
СБУ розглядає дві версії авіакатастрофи літака МАУ, – Баканов
Голова СБУ Іван Баканов розповів про нові деталі версій щодо авіакатастрофи літака МАУ поблизу Тегерана.

Про це інформує пресслужба відомства.

За його словами, СБУ розглядає дві пріоритетні версії причин, які призвели до авіакатастрофи літака рейсу PS752 в Ірані. Перша – потрапляння ракети, друга – теракт.

“Версія про потрапляння ракети зенітно-ракетного комплексу “ТОР” привертає сьогодні найбільшу увагу суспільства. Однак достатньо відкрити інструкцію з експлуатації ЗРК, аби виникла низка запитань, котрі потребують додаткових відповідей. Зокрема, мова йде про дальність польоту ракети, нюанси щодо керування комплексом тощо. Усі питання зараз опрацьовуються“, – зазначив Баканов.

Він запевнив, що СБУ також ретельно вивчає та аналізує версію теракту.

“У новій сучасній реальності, коли соціальні мережі генерують ідеї для всього людства, дуже важливо не розучитися думати й робити висновки, ґрунтуючись на фактах, а не на фейках. Потрібно набратися терпіння і почекати результатів розслідування з боку компетентних органів, які засновані на доказах”, – закликав очільник СБУ.

Нагадаємо, що 8 січня в Ірані розбився український літак, на борту якого було 176 осіб. Серед них – 11 українців, 82 громадянина Ірану, 63 – Канади, 10 – Швеції, 4 – Афганістану, а також по 3 громадян ФРН і Великої Британії. Тегеран запросив Україну, Канаду та США розслідувати авіакатастрофу МАУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганебний клоун ЗЕ-петух заповз в кармани пенсіонерів красти пенсії, і свого шоколадного хряка вальцмана кравшого пенсії брехун ЗЕленський так і непосадив, щоби це жидівске ЗЕкрадуче кляте пенсіонерами ЗЕпадло подохло!!! Зеленський підор Х У Й Л О лалала!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні