--> Лучанка, яка їхала «зайцем» у тролейбусі, побилася з контролерами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанка, яка їхала «зайцем» у тролейбусі, побилася з контролерами

4
5
Лучанка, яка їхала «зайцем» у тролейбусі, побилася з контролерами
У луцькому тролейбусі пасажирка пошарпалась із контролерами.

Про це Наталія Новосад написала у фейсбуці.

"Люди хочу повідомити, що у наших тролейбусах можуть побити за 4 грн, – розповідає лучанка. – Склалася така ситуація: я сіла у тролейбус 2 на вулиці Волі, який рухався в сторону ЛПЗ, мобільний валідатор не спрацював. Коли зайшли кондуктори, я їм пояснила і запропонувала заплатити готівкою. На що мені відповіли, що ні, плати штраф 80 грн".

Жінка відмовилась і сказала, що при собі не має коштів.

"У відповідь почали на мене кричати та обзивати. Я попросила, щоб виписали мені штраф, і я оплачу в банку офіційно", – пише вона.

"Вони голосно почали кричати, що ні, ти звідси не вийдеш, поки не заплатиш. Я встала, щоб вийти, і у відповідь мене почали бити, штовхати і копати. Відповідно я почала захищатися", – зазначає жінка.

"Мене на весь тролейбус обзивали нецензурними словами. Людей у тролейбусі було мало, більшість пенсійного віку, тому заступитись було нікому. Суть не в тому. Керівники депо, навчіть своїх підлеглих поводитися з людьми у громадському транспорті. Бо це якийсь абсурд", – пише вона.

Нагадаємо, з 30 грудня у Луцьку працюють 20 контролерів та 4 муніципалів, які шукають пасажирів, що не заплатили за проїзд у тролейбусах та маршрутках. Вони сканують пластикові картки та телефони з мобільним додатком «Сіті-Кард».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шахрайка, хоче жити за рухунок інших.
Відповісти
Якщо прочитати Вашу новину докінця, то не лучанка побилася, а навпаки, лучанку побили в тролейбусі неадекватні контролери.
Відповісти
Таких врацівників обов'язково потрібно притягувати до відповідальнось, за напад і побиття.
Взагалі то перевіряти не мають права, тому прошу фіксувати подібні випадки, звертатись в органи.
PS. Колись така с***, "кантральорша" до мене дої""""""лась. Забрав в неїдоки, ну тож не буду її бити, але кричала сильно!!!!!
Відповісти
Якщо валідатор не спрацював, це їхня проблема, в тролейбусі є камери, які проблеми? Завжди вимагайте в контролерів пред'являти своє службове посвідчення в розгорнутому вигляді щоб ви могли побачити чітко прізвище та ім' я, якщо контролер не хоче показувати посвідчення і при тому вимагає сплатити штраф можете сміло затримувати його як вимагача грошей і викликати поліцію. Відсутність службового посвідчення позбавляє контролера будь - яких прав стосовно пасажира, не бійтеся їм це говорити. Також можете сказати те ж саме муніципалу і записати в блокнот прізвища обох, дату поїздки і номер маршруту. Якщо вас не випускають з т.з. то можете зняти цей факт на телефон і безперечно викликати поліцію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні