Відомо, кому належало авто, яке згоріло під Луцьком

2
4
Відомо, кому належало авто, яке згоріло під Луцьком
Автомобіль Volvo, що згорів поблизу Луцька 4 січня, належав працівниці регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Ніні Світлюк.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

Нагадаємо, 4 січня 2020 року о 17:55 годині до чергової частини Луцького РВП ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення від чергового ДСНС про те, що у селі Липини на вулиці Теремнівській, неподалік від місцевої церкви та готелю «Кедем» горить транспортний засіб марки «Volvo XC60».

Внаслідок загорання постраждалих не було.

На думку рятувальників та правоохоронців, попередньою причиною пожежі, швидше за все, є навмисний підпал.

«Транспортним засобом керувала Ніна Світлюк працівник регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.На місці події працювала СОГ Луцького РВП ГУНП у Волинській області. Встановлювали очевидців та обставини події. До ЄРДР внесли відомості за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 194 КК України», - повідомляють джерела.

До слова, чоловік Ніни Світлюк Леонід Гринюк є керівником ПП «Автомобільна школа АС». Про це вона вказала у власній декларації про доходи.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
намутять ще, схеми стабільні
Відповісти
А в декларації авто нема?)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні