На Сумщині знайшли мішки із зарізаними котами і собаками

0
3
На Сумщині знайшли мішки із зарізаними котами і собаками
На Сумщині поліція відкрила два кримінальні провадження за фактами жорстокого поводження з тваринами. Обидві події сталися у Шостці. В першому випадку поліцейські виявили два мішки з тілами собак, в іншому – кількох мертвих котів.

Тіла всіх знайдених тварин носять сліди насильницької смерті. Поліція веде пошуки зловмисників та сподівається на допомогу громадськості, повідомили в пресслужбі поліції Сумської області.

Коли до поліції надійшла інформація про виявлення на одному зі сміттєвих майданчиків Шостки мішків з мертвими тваринами, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці оглянули місце події та з‘ясували: у двох з чотирьох мішках знаходяться тіла собак – на кожному з них маються по одному ножовому пораненню, що, вочевидь, і стало причиною смерті тварин.

Наразі за даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 299 КК України (жорстоке поводження з тваринами), в рамках яких призначено ряд експертних досліджень та ведуться слідчі дії.

«Ми налагодили комунікацію і нині співпрацюємо з волонтерами одного з місцевих товариств з захисту тварин, - говорить Сергій Каверсун, тимчасово виконуючий обов‘язки начальника Шосткинського відділу поліції. – І закликаємо небайдужих громадян повідомляти до поліції на спецлінію «102» будь-яку інформацію, що допоможе у розшуку зловмисника, аби притягти його до відповідальності та не допустити подібного у подальшому».

Окрім цього, в поліції Шостки ведеться слідство ще за кількома фактами виявлення загиблими кількох котів – мертві тварини в різних районах міста були знайдені закривавленими, їх тіла носили явні ознаки насильницької смерті.

В цім випадку відкрите ще одне кримінальне провадження, в рамках якого призначені експертні дослідження та ведуться пошуки зловмисників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні