--> На Волині діти збирали кошти для армії під час благодійного концерту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині діти збирали кошти для армії під час благодійного концерту

0
3
На Волині діти збирали кошти для армії під час благодійного концерту
У Володимирі-Волинському відбувся 13 благодійний концерт “З колядою в серці”.

Про це йдеться на сайті Володимира-Волинського.

8-го січня жителі та гості Володимира-Волинського зібралися в актовій залі районного будинку культури, щоб надихнутися виступами учасників концерту. Жанрове розмаїття та харизматичні виконавців дали змогу насолодитися глядачу мистецьким дійством та створили особливу атмосферу.

Аби присутні якнайповніше могли відчути радість різдвяних свят, учасники радували глядачів дзвінкоголосим співом, дивували щирістю і чистотою звучання.

Багато теплих слів лунало на адресу креативної і невтомної Галини Тюрікової. Вдячність вихованцям зразкової вокальної студії “Лодомир”, які не перестають дивувати й вражати, та їх керівнику, котра успішно гранує таланти, висловила керуюча справами виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Ірина Ліщук. За сумлінну працю та з нагоди особистого ювілею – 60-річчя – вона вручила Галині Тюріковій Подяку міського голови та грошову винагороду. З вітальним словом виступив також начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук.

Концертна програма заворожила глядачів неповторним мистецьким і професійним колоритом, а також засвідчила, що українці дбайливо бережуть і примножують національну культуру. Позитивні емоції подарували глядачам і хореографічні композиції юних танцівників.

Під час концертної програми у залі зібрали кошти на підтримку учасників АТО (ООС).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні