Авіакатастрофа в Ірані: бортпровідниця опублікувала останнє фото екіпажу перед вильотом

0
2
 Авіакатастрофа в Ірані: бортпровідниця опублікувала останнє фото екіпажу перед вильотом
В мережі оприлюднили фото з екіпажем літака МАУ Boeing 737-800, який мав летіти з Тегерана до Києва і зазнав катастрофи.

Нагадаємо, український літак Boeing 737 авіакомпанії "Українські авіалінії", на борту якого перебували 167 пасажирів і 9 членів екіпажу, розбився незабаром після вильоту з аеропорту Тегерана (Іран) вранці 8 січня. На борту літака перебувало 11 українців, серед яких волинянка. Усі загинули.

Бортпровідниця МАУ опублікувала фотографію екіпажу, який загинув в авіакатастрофі поблизу Тегерану. Спільне фото команда зробила перед виходом з готелю, – передає 24 канал.

Фотографію колег бортпровідниця опублікувала в інстаграмі. Дівчина зазначила, що не може повірити у те, що сталося з її колегами та друзями.

"Мої дорогі ангели... Ви назавжди в наших серцях... Нехай земля буде вам пухом... Я не можу це прийняти, – написала Юлія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні