Мікрорайон у Луцьку перетворюється на хутір: люди скаржаться на відсутність транспорту

1
2
Мікрорайон у Луцьку перетворюється на хутір: люди скаржаться на відсутність транспорту
Мешканці мікрорайону ЛПЗ скаржаться на незручності через відсутність транспорту.

Про це йдеться у зверненні Ніни Мартинової на платформі Відкрите місто.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани, які живуть на ЛПЗ, не можуть доїхати додому.

"Лучани вже понад місяць позбавлені низки затребуваних автобусних маршрутів, зокрема, №9 і 9-а. Зі зникненням маршруток №9 і 9-а мешканцям бульвару Дружби народів, вулиць Бенделіані, Гнідавської та Станіславського, покупцям та працівникам супермаркетів «Салют» та «АТБ» неможливо добратися з вказаного мікрорайону у вечірні години до ЛПЕ та Старого міста", – йдеться у зверненні.

Авторка зазначає, що тролейбуси №1(1А), 2(2А) після 19-00 сумарно курсують один раз на годину. Зокрема, жінка наводить приклад: якщо вийти на зупинку біля «Салюту» о 20-05 годині, то доводиться 50 хвилин чекати тролейбуса в напрямку депо. На зупинці «Луцьке підприємство електротранспорту» з 20-15 години тролейбуса в напрямку проспекту Волі доводиться чекати до 21-05.

За її словами, це весь транспорт, який вивозить людей з мікрорайону ЛПЗ в напрямку вулиці Гнідавської. Також лучанка зазначає, що ще приблизно о 22-30 якийсь тролейбус ( номера маршруту не зазначає) їде від зупинки «Бенделіані» порожнім в депо, на зупинках не стає і пасажирів по дорозі не забирає.

"Люди, які працюють в мікрорайоні ДПЗ до 20-00, до 22-00 по 12-14 годин на ногах, не можуть потрапити додому в район тролейбусного депо та Старого міста пізньої пори інакше, як пішки, рухаючись небезпечними закапелками. Лучани з району вулиці Станіславського, Гнідавської, ЛПЕ не можуть після 20-00 вибратися у справах в напрямку центру міста", – арґументує у зверненні.

Відтак Ніна Мартинова просить забезпечити транспортне сполучення мікрорайону ДПЗ (від супермаркету "Салют") з центром через вулицю Гнідавську після 19-00, залучивши маршрутні таксі та продовжити роботу тролейбусів до 23-00. "Мікрорайон ЛПЗ перетворюється на хутір з усіма «принадами»", – зауважила лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце вам наслідки транспортної реформи в Луцьку! І чи щось зміниться, невідомо!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні