Денис Кожанов став найкращим гравцем «Волині». ВІДЕО

0
7
Денис Кожанов став найкращим гравцем «Волині». ВІДЕО
За підсумками голосування, що проводилося на нашому офіційному сайті, а також сторінках «Волині» у Facebook та Instagram, уболівальники знову обрали 29-го номера «Хрестоносців» найкращим гравцем команди.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

Як і 2018-го року, йому дісталась понад половина голосів футбольних виборців, а другу та третю сходинки в голосуванні знову посіли наш іранський легіонер Сіаваш Хагназарі та капітан «Волині» Сергій Сімінін.

Таким чином, Денис продовжив збирати численні індивідуальні нагороди. Так, у сезоні 2018-2019 саме Кожанов ставав весняним MVP та найкращим гравцем усього сезону в Першій лізі за версією ПФЛ та «Спорт Арени». Наприкінці року до цього додалися й звання найкращого гравця жовтня за версією порталу «UA-Football» та найкращого гравця першої частини сезону за версією сайту «FootBoom». Мабуть, варто згадувати, скільки разів лідер «Волині» був героєм турів Першої ліги та учасником символічних збірних туру (таке трапляється фактично через тур).

Звісно ж, поваги заслуговує уся наша команда, однак Кожанов є справжнім стержнем волинських футбольних успіхів. Наш досвідчений атакувальний півзахисник 2019-го року забив солідні 19 голів (а з урахуванням голу «Карпатам» у анульованому результаті стикових ігор – усі двадцять!) та віддав вісім асистів, а якщо рахувати зароблені пенальті та передгольові передачі – важливість Дениса для найбільш забивної команди Першої ліги неможливо переоцінити.



Принагідно нагадаємо повний список переможців наших щорічних опитувань на кращого гравця клубу:

2002 – Самір Алієв
2003 – Камал Гулієв
2004, 2005 – Василь Сачко
2006 – Майкл Чиді Алозі
2007 – Жадер да Сільва
2008, 2009, 2010 – Олександр Пищур
2011 – Ванче Шиков
2012, 2013 – Сергій Сімінін
2014 – Ерік Бікфалві
2015 – Сандро Кобахідзе
2016 – Сергій Петров
2018, 2019 – Денис Кожанов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні