Як у Ковельській колонії святкували Новий рік. ФОТО

0
5
Як у Ковельській колонії святкували Новий рік. ФОТО
Показали, як святкували Новий рік у Ковельській колонії.

Про це повідомили на сайті Ковельської міської ради.

У чудернацьких пригодах, презентованих вихованцями Ковельської колонії, переплелися неймовірні історії – і змагання претенденток на роль кращої Снігуроньки, і суперечки химерних Баби Яги та Кощія, і зустріч Нового року в Індії за участю Гіти, Зіти, Шіти та їх вірного слона Тузика.

Хлопці перевтілювалися в казкових персонажів, продемонстрували сучасне трактування казки «Червона Шапочка», розважили глядачів сценкою «Заміна уроку фізкультури».

Справжнім сюрпризом для присутніх стала поява неперевершеної Шамаханської Цариці, яка теж хотіла бути Снігуронькою і просто заворожила своїм запальним танцем й новорічними передбаченнями. А далі свято продовжилося іграми з посохом Діда Мороза, танцювальним батлом, подарувавши і учасникам, і гостям вибух позитивних емоцій та вражень.

Завітали привітати юнаків і учасники аматоського театру-студії «10 ряд 10 місце».

Після заключних віршованих віншувань до присутніх звернувся начальник установи, підполковник внутрішньої служби Іван Абрамчук, побажавши вихованцям гарного новорічного настрою, здійснення мрій та задумів.

Слова вітань та зичень прозвучали від начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради, голови піклувальної ради установи Жанни Вельми та депутата Ковельської районної ради, члена обласної спостережної комісії Георгія Корнієвського.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні