У Луцьку водії «позначили» свої паркомісця обмежувачами

9
3
У Луцьку водії «позначили» свої паркомісця обмежувачами
У Луцьку водії самовільно змонтували конструкції для паркування своїх автівок.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написав головний редактор "Волинської газети" Володимир Данилюк.

"Сам собі паркінг? Кілька днів тому двоє молодих чоловіків у цивільному одязі на вулиці Сенаторки Левчанівської у Луцьку монтували ось такі конструкції для паркування лише тих авто, власники яких мають від них ключі. Ніякого вказівника, хто це зробив і з якою метою", – йдеться у дописі.

"Цікаво, чи є система погодження в м. Луцьку на подібні конструкції і хто контролює законність їх встановлення? Чи кожен сам собі відгородить на дорозі паркінг, де захоче? Враховуючи кількість машин, такими темпами скоро скрізь будуть шлагбауми та обмежувачі", – пише Володимир Данилюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого тут дивуватися,зараз кожен водій паркується де хоче в міру свого нахабства,а поліції на це начхати,і нахабство водіїв від безкарності тільки зростатиме.
Відповісти
якщо муніципальна варта не демонтує найближчим часом, або буде відмазуватись, значить добре знають що і як
Відповісти
Вчора бачила власника цього паркомісця. Звичайне легкове авто. А де муніципали? А то вже всі гаражі та шлагбауми позносила та почали штрафувати тих, хто сміття викидає у смітник.
Відповісти
Яка влада,такі й наглюки.
Відповісти
Такий самий по вулиці Кравчука 42 біля магазину Галя розбалувана якийсь господар поставив.Але це муніципалам не цікаво. .....
Відповісти
У місті бардак,що хто хоче,це і робить, немає керівника.
Відповісти
Знайти і вставити їм в сідниці..
Скоро в жоден двір пожежна чи швидка не заїде, в житлових будинках ще на стоянку ставлять, а жителі прихватизованих гутоЖИДків - тільки перед гуртожидком, або в сусідньому дворі.
Такі самі створіння і дорогу "прихватизували" під стоянку блях. Штрафу ваты потрібно в 10кратному розмірі місячної плати на паркові, буде чисто
Відповісти
Заїдьте в двір Чорновола 26, де голова ОССБ весь двір заблокував, біля 80ти блокіраторів, а ключі мають лише лояльні до нього. Муніципальна поліція черговий раз проігнорувала звернення, відписавши в вайбер що "вже займаємось вирішенням...."
Відповісти
Я теж подав скаргу, а вони руками розводять
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні