Ще чотири будинки Луцька відключили від тепла

1
4
Ще чотири будинки Луцька відключили від тепла
Ще чотири будинки у Луцьку залишили без теплопостачання.

Про це повідомляє ДКП "Луцьктепло".

Нагадаємо, через витік на тепловій мережі від котельні на вулиці Конякіна, 24 перекрили подачу теплоносія на житловому будинку по вулиці Кравчука 15. Пізніше стало відомо про припинення подачі тепла до житлових будинків на вул. Мамсурова, 5,7 та вул. Ковпака 3,5,15.

Наразі теплопостачання перекрито на житлові будинки по пр. Відродження, 7, 14, 14а, 16а. Причина – витік на тепловій мережі від котельні по пр. Відродження, 15а.

Проводяться пошук місця витоку та піготовчі роботи для початку проведення аварійно-відновлюваних робіт. Відновлення послуги – після завершення робіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З Різдвом Вас Лучани...
Поки знайдуть "виток" та ліквідують - старий Новий рік на тане. А перед Різдвом - приморозок...
"ХТО не скаче, той москаль?" (а як з малими дітьми?)
Хтось має відповідати за припинення теплопостачання, чи для чого робиться літом "профілактика" і відключення? Чим займаються тоді?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні