Страшна автотроща на Волині: загинуло двоє людей, ще троє – у лікарні

1
-2
Страшна автотроща на Волині: загинуло двоє людей, ще троє – у лікарні
На Волині – смертельна аварія за участі двох автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

У неделю, 5 січня, о 07:08 до служби «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху М19 Ковель-Доманово, де зіткнулись два легкових автомобілі Ford Transit та Volkswagen Т4.

До місця події виїхала чергова варта 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Ратне Управління ДСНС у Волинській області. Внаслідок ДТП 5 чоловік отримали травми різних ступенів важкості.

Рятувальники за допомогою спеціального інструменту деблокували водія автомобіля «Volkswagen Т4», що був затиснутий конструкціями деформованого транспортного засобу.

Троє потерпілих госпіталізовані каретами швидкої допомоги до лікарні, двоє чоловік загинуло на місці ДТП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не доходить? Ні? Переобладнані буси без пасків безпеки і з прикрученими будівельними саморізами сідалами до підлоги. Звідки така жага до самознищення?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні