Волинські школярі зібрали гроші для онкохворих

0
6
Волинські школярі зібрали гроші для онкохворих
Учні Рованцівської школи завітали до дітей, які перебувають на лікуванні в онкогематологічному центрі Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це йдеться на сайті Боратинської ОТГ.

Раніше у Рованцівській школі відбувся благодійний ярмарок солодощів. За виручені кошти – 17 000 грн, колектив навчального закладу вирішив придбати меблі для потреб онкохворих дітей.

Школярі разом з батьками та вчителями Валентиною Марчук та Оксаною Цариковою відвідали маленьких пацієнтів та вручили подарунки – три дивани та пуфи.

«Ідею зробити подарунок для наших однолітків, які потребують лікування, усі підтримали одноголосно. Ми знаємо, що хіміотерапію діти переносять доволі важко та болісно. Сподіваємося, що такий сюрприз не лише підніме їм настрій, а й зробить лікування більш комфортним. Однак, найважливіше – не матеріальна допомога. Передусім ми хотіли подарувати онкохворим дітям свою увагу та турботу», – кажуть школярі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні