Вивели жінку і двох дітей: подробиці пожежі у луцькій багатоповерхівці. ФОТО

0
-1
Вивели жінку і двох дітей: подробиці пожежі у луцькій багатоповерхівці. ФОТО
У Луцьку з пожежі вогнеборці врятували жінку, а ще одну та двох дітей евакуювали.

Про це повідомили в пресслужбі управління ДСНС у Волинській області.

Нагадаємо, у дев'ятиповерхівці над ТЦ "Троянда" зайнялася квартира. З балкона палаючого помешкання пожежники врятували жінку. Вона була роздягнена до пояса, позаяк вогонь застав її зненацька. На місці на жінку уже чекала швидка.

Повідомлення про пожежу в одній з квартир на 6-у поверсі 9-поверхового житлового будинку на проспекті Соборності у Луцьку до служби порятунку «101» надійшло в п'ятницю, 3 січня, о 13:16 годині.

За викликом до місця події одразу виїхали три пожежних автомобіля 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області.

Уже за 5 хвилин вогнеборці провели бойове розгортання і в складі ланки газодимозахисної служби по сходовій клітині подали через вхідні двері на гасіння пожежі водяний ствол. Не зважаючи на перешкоди біля будинку (прибудови та дерева), одночасно проводилось встановлення пожежної авто драбини для рятування господарки помешкання, де трапилась пожежа – людина встигла вийти з охопленої вогнем квартири на балкон. Звідти її по пожежній авто драбині евакуювали рятувальники та подали на гасіння вогню ще один пожежний ствол. Пенсіонерку госпіталізували до медичного закладу.

Ще одну жінку та її дитину грудного віку та ще одну дитину рятувальники вивели по сходовій клітині з 9-го поверху.

Для гасіння пожежі в квартирі, де створилась висока температура через захаращення мукулатурою, рятувальникам довелось розбирати приміщення від спалимих речей. О 13:59 зафіксовано локалізацію пожежі, о 14:40 – ліквідацію.

Причина пожежі ще встановлюється.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні