На Волині у відділені пошти затримали чоловіка з наркотиками

0
-4
На Волині у відділені пошти затримали чоловіка з наркотиками
У Ковелі поліцейські затримали чоловіка, яка отримав у відділенні «Нова пошта», що по вулиці М. Левицького, посилку із психотропною речовиною та мобільний телефон.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження, яке внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 120190301100023 66 за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України, пише «ПроКовель».

У судовому засіданні Ковельського міськрайонного суду слідчий Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області клопотав про арешт майна у підозрюваного. Мотивував він це наступним чином: «При оформленні відправлення та отримання пакунка фізичними особами зазначаються номери мобільних телефонів відправника та отримувача з метою ідентифікації особи, вилучений мобільний телефон та його комплектуючі у подальшому можуть мати значення важливого речового доказу у кримінальному провадженні для встановлення походження психотропної речовини, злочинних зв’язків та можливих шляхів збуту психотропних речовин».

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Ірина Логвинюк розглянула дану справу і ухвалила рішення про арешт майна, яке було вилучено у затриманого. Розслідування триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні