--> Лучанам перерахують платіжки за опалення у грудні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанам перерахують платіжки за опалення у грудні

0
2
Лучанам перерахують платіжки за опалення у грудні
У Луцьку перерахують плату за послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води.

Про це повідомлять на сайті ДКП «Луцьктепло».

Для споживачів ДКП «Луцьктепло» у Грудні 2019 року нарахування за спожиту теплову енергію та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання буде здійснено за діючими тарифами із застосуванням коригуючого коефіцієнта для врахування зміни ціни природного газу. Так, ціна природного газу у грудні становить 4276,7 грн/тис.куб.м без ПДВ, а у тарифі на теплову енергію та послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання врахована ціна газу 6235,51 грн/тис.куб.м. без ПДВ.

Коефіцієнти перерахунку в розрізі категорій споживачів та видів тарифів за грудень 2019 року наведено в таблиці.



Відповідно до вимог вищезгаданої постанови перерахунок можливо здійснити лише з врахуванням зниження ціни природного газу, проте без врахування росту вартостей послуг з транспортування та його розподілу, росту ціни електроенергії (з урахуванням вартості послуг з постачання, тарифів на послуги з передачі та розподілу електроенергії), екологічного податку, росту тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення. За оперативними даними підприємства, збиток від невідповідності фактичних цін та врахованих у діючих тарифах з грудня 2019 року до квітня 2020 року складе більше 11 млн. грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні