У новорічну ніч волинянин отримав травму голови під час запуску феєрверків

0
-1
У новорічну ніч волинянин отримав травму голови під час запуску феєрверків
У новорічну ніч на Любомльщині місцевого жителя доставили в реанімаційне відділення лікарні через необережне поводження з піротехнічними засобами.

Про це повідомляє Любомльський відділ поліції у фейсбуці.

"Через необережне поводження з піротехнічними засобами, під час запуску «салютів», 29-ти річний житель Любомльського району отримав тяжкі травми голови та в подальшому був доставлений до реанімаційного відділення Ковельської ЦРЛ", - йдеться у дописі.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесні ушкодження).

"Шановні мешканці району! Будьте обачливі та обережні під час використання піротехнічних засобів, особливу увагу звертайте на дотримання заходів безпеки для уникнення нещасних випадків та травматизму, в тому числі в дитячому середовищі", - закликають правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні