--> У місті на Волині напередодні нового року п’яний молодик потрощив автівки на парковці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині напередодні нового року п’яний молодик потрощив автівки на парковці

0
4
У місті на Волині напередодні нового року п’яний молодик потрощив автівки на парковці
Напередодні Нового року в Нововолинську п’яний чоловік пошкодив три автівки.

Про це інформує "Буг".

31 грудня близько 23:00 у Нововолинську на мікрорайоні Шахтарському нетверезий молодик потрощив три автомобілі. Поліція затримала хулігана.

Чоловік на парковці поблизу Собору, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розбив фару та бокові дзеркала автомобілю ВАЗ, дісталось також Форду та Опелю.

У поліцію з заявою звернулись тільки два власники автомобілів. Про це розповів заступник начальника Нововолинського відділення Вадим Сватко.

Поліцейський зазначив, що особа встановлена та була затримана.

Молодиком виявився раніше судимий мешканець Нововолинська, який вживає наркотичні засоби. Його дії кваліфіковано за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні