На Житомирщині чоловік потрапив в реанімацію через вибух феєрверка

0
-3
На Житомирщині чоловік потрапив в реанімацію через вибух феєрверка
Поліція не реагує на порушення заборони використовувати піротехніку феєрверків, оскільки відповідні зміни до Кримінального, Кримінально-процесуального та Кодексу про адмінпорушення щодо відповідальності за запуск салютів не вносилися.

Про це повідомили на сайті МВС України.

Нагадаємо, на Житомирщині чоловік зазнав тяжкої травми через феєрверк, що різко вибухнув. Наразі він у реанімації. Після інциденту люди обурювались, чому поліція не реагувала на канонади феєрверків, якщо це забронено.

У поліції пояснили: рішення про заборону піротехніки приймають міські чи сільські ради, кожна окремо. Наприклад, у Києві київрада заборонила використання протехніки до закінчення ООС, тобто до нашої перемоги.

Однак, відповідні зміни до Кримінального, Кримінально-процесуального та Кодексу про адмінпорушення щодо відповідальності за запуск салютів не вносилися.

Відповідно до Адміністративного кодексу, поліція лише слідкує за тим, щоб піротехніка продавалась із сертифікатами якості.

Громадянам України нагадують, в країні йде війна, і смертельні вибухи лунають відразу в двох облястях. Тож громадян просять утримуватися від запусків феєрверків.

"Прибережемо всю піротехніку до звільнення Криму та Донбасу від окупаці", – йдеться в повідомленні МВС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні