Побили, забрали гроші і телефони: у Луцьку двоє 21-річних хлопців вдерлися в квартиру

1
3
Побили, забрали гроші і телефони: у Луцьку двоє 21-річних хлопців вдерлися в квартиру
У Луцьку за підозрою у вчиненні розбою поліція оперативно затримала двох волинян.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У суботу, 28 грудня, двоє зловмисників зайшли у квартиру 31-річного лучанина, побили його та, погрожуючи ножем, відібрали 6 тисяч гривень та два мобільних телефони. Зловмисники втекли.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особи зловмисників та їх транспортних засіб. Правопорушниками виявилися двоє лучан. Їм 21 рік. Обидва раніше судимі.

За фактом розбою слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Вирішується питання щодо оголошення їм підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Головне фото – ілюстративне.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До помешкання вдираються бандюги, убивці, крадії та гвалтівники за для того, щоб вбити людину та вкрасти щось чи поглумитись над кимось. А ви пишите хлопці вдерлися до квартири, хлопцями назвати їх не можливо. Це нелюди, їх місце в колонії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні