«Штрафувати треба перевізників», – лучанка про водіїв, які беруть готівку з пасажирів маршруток

6
10
«Штрафувати треба перевізників», – лучанка про водіїв, які беруть готівку з пасажирів маршруток
Лучанка запевняє, що за готівкову плату за проїзд у маршрутках міста треба штрафувати не пасажирів, а перевізників.

Про це в фейсбуці написала Tory Vasyuta.

Нагадаємо, в Луцькраді заявили, що на громадському транспорті починає працювати контроль. Пасажирів, які не розрахувалися за проїзд електронним квитком, штрафуватимуть. Оплата готівкою, яку й нині продовжують здійснювати лучани та гості міста, є незаконною, і такий проїзд вважається неоплаченим.

"Штрафувати потрібно, в першу чергу, перевізників, які і далі приймають готівку. Ще жодного разу не мала проблеми з карткою. Зайшла, заплатила і їду спокійно. І щиро не розумію, чому маю передавати водію гроші тих, хто жлобиться 35 гривень для власного спокою і комфорту", – написала лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цій лучанці потрібно запхати той незаконний ЕЛ квиток в одне місце,щоб незпудрила мізків людям.Розрахункова грошова одиниця в Україні гривня,то чому людина позбавляють її законного права розраховуватися за на дану послугу гривню.Чи може ще й хліб буде по ЕЛ куртках.
Відповісти
Ну за такою логікою треба відмінити всі кредитні банківські картки-вони ж теж електронні.
Відповісти
Повністю підтримую сказане в статті,карткою зручніше ,а головне нарешті прозорі податки будуть та пасажирообіг.Наші люди хочуть жити як в Європі,але платити готівкою і при цьому спонсорувати темні схеми перевізників. Нічого,скоро почнуть штрафувати і різко самі "розумні" поспішать придбати картки ))
Відповісти
Добре але коли час пік неможливо скористатись е-квитком, особисто платила кошти маючи квитка тому що допхатись до валідатора неможливо. На мою думку має бути більше маршруток ане стоїш на пальцях, також на передні двері незайти, тож шановна владо пустіть ще маршрут номер 9 та інші маршрути. Передавати карту незручно теж а коли їх декілька то як розібратись де чия і що кричати пікніть мені ну серйозно люди опамятайтесь і непотрібно рахувати кошти чужі розпочніть зі своїх власних.
Відповісти
Як вже дістали ці маразматики !!!!!
Якась просто епідемія в Україні !!!! Точно вирішили знищити державу!
Одні правописи міняють на кшталт "так казала моя беззуба картава бабця", інші електронні квитки вводять.
Але з квитками більш менш зрозуміло - хлопці бабло відмивіють.....
Спочатку картки тільки пенсіонерам/пільговикам мали бути, але потім вирішили впарити всім. А вже десь літом запрацює можливість здійснення розрахунку банківською карткою.... Лохотрон..... Причому незаконний!!!!!!
В Україні є законні способи і засоби оплати - готівковий і безготівковий розрахунок !!!!
І якщо хтось надумає оштрафувати мене за те що я здійснив оплату проїзду готівкою (бо безготівковий розрахунок не є можливим), буде сам відповідати за порушення законів України, які вищими всяких там внутрішніх розпоряджень !!!!
І нафіга мені той квиток якщо я користуюсь маршруткою 2 рази в рік, або я з іншого міста ?????
Маразм....
Відповісти
Це ти маразматик.Що вкрасти не можеш.От халепв.Як з іншого міста фугуй пішки,або купи картку.Як за кордон поїдеш,також так будеш говорити ,полішук.Дуже зручно платити карткою і комфортно.Молодці владо?нк спускайте таким хапугам,які не хочуть жити по-європейськи,принаймні намагатися жити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні