У приміські села з Луцька пустять нові маршрути

2
0
У приміські села з Луцька пустять нові маршрути
Невдовзі свою роботу розпочнуть два нових приміських маршрути «Великий Омеляник – Липини» та «Тарасове (обласна клінічна лікарня) – Гаразджа». Маршрут № 236 «Гірка Полонка – Липини» додатково забезпечить автобусне сполучення між населеними пунктами Полонка, Оздів з Гіркою Полонкою в кількості 3 оборотних рейси на день – у ранковий, обідній та вечірній час.

Про це повідомили в пресслужбі Волинської ОДА.

Таке рішення ухвалили учасники робочої зустрічі 26 грудня за дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка під головуванням начальника управління транспорту та інфраструктури Волинської ОДА Наталії Остапкович.

Учасники наради, серед яких – начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов, голови Липинської, Гіркополонківської, Боратинської та Заборольської ОТГ, вирішили відкрити два нових приміських маршрути - «Великий Омеляник – Липини» та «Тарасове – Гаразджа» та відкоригувати маршрут №236 «Гірка Полонка-Липини».

На їх думку, нові маршрути повинні зняти напругу мешканців прилеглих населених пунктів, які виникли у зв'язку з реорганізацією міських маршрутів та змінами правил надання пасажирських послуг в обласному центрі.

- Таке рішення – логічне, адже більша частина робочого населення працевлаштовані саме в Луцьку. Працюючи у місті, вони сплачують податки до міського бюджету, які використовуються для розвитку обласного центру, відтак мають повне право користуватися послугами інфраструктури, - наголосила Наталія Остапкович.

Разом з тим, під час наради, внесено зміни до маршруту № 236 «Гірка Полонка – Липини». Відтак, маршрутівка № 236, окрім уже відомої схеми руху, додатково забезпечить автобусне сполучення між населеними пунктами Полонка, Оздів з Гіркою Полонкою в кількості 3 оборотних рейси на день (ранковий, обідній і вечірній час).

Новий приміський маршрут «Великий Омеляник – Липини (райлікарня)» у Луцьку діятиме за схемою: вул.Володимирська, вул.Банделіані, вул.Проектна, вул. Ранкова, вул. Городецька.

Автобуси маршруту «Тарасове (обласна клінічна лікарня) – Гаразджа» курсуватимуть у Луцьку через вулицю Володимирська.

Обидва маршрути будуть погодженні з виконкомом Луцької міської ради, відповідно до п.18 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 року № 176.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що робити тим хто живе на Мамсурова?
Відповісти
Хто може пояснити цей ребус:Новий приміський маршрут «Великий Омеляник – Липини (райлікарня)» у Луцьку діятиме за схемою: вул.Володимирська, вул.Банделіані, вул.Проектна, вул. Ранкова, вул. Городецька. Як можна поєднати ці вулиці?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні