Як на Волині зустрічали зі Сходу військових 14-ої бригади. ФОТО

1
8
Як на Волині зустрічали зі Сходу військових 14-ої бригади. ФОТО
Зранку 27 грудня у Володимирі-Волинському урочисто зустріли бійців 14-ї окремої механізованої бригади. Військове з’єднання в повному складі повернулось з зони ООС у місце постійної дислокації.

Про це пише "Буг".

Урочистою ходою від території бригади по вулиці Ковельскій військові пройшлися маршем до центру міста. Зупингилися біля НВК «ЗОШ№3-ліцей» поклали квіти до меморіальних дошок загиблим побратимам.

На шляху до площі Героїв військових зустрічали містяни з квітами та прапорами.

На площі Героїв міста відбулася основна частина події. Військові, а також голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко, мер Петро Саганюк, представники духовенства і інші поклали квіти до обеліска Слави та меморіальної дошки загиблим учасникам АТО.

Шестеро сімей напередодні свят вже не дочекаються додому своїх чоловіків, братів та батьків. Цієї ротації до Героїв, які віддали життя за Україну, приєдналося ще шість імен військовослужбовців 14-ої ОМБр.

До військовослужбовців бригади зі словами вітань звернуся т.в.о командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Олег Мікац. Він вручив цілий ряд відзнак та нагород тим, хто проявив особливу мужність та героїзм у боях за територіальну цілісність України. Також нагороди вручали представники влади області і міста.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де бригада ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні