У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами: 15 людей загинуло. ВІДЕО 18+

0
13
У Казахстані впав літак зі 100 пасажирами: 15 людей загинуло. ВІДЕО 18+
У Казахстані впав літак із 100 пасажирами на борту.

Про це повідомляє "ТСН" з посиланням на пресслужбу міжнародного аеропорту Алмати.

Трагедія трапилася вранці у п'ятницю, 27 грудня. Одразу після злету з аеропорту Алмати в Казахстані зник із радарів диспетчерів літак Fokker 100 авіакомпанії Bek Air, що виконував рейс Z9-2100 у Нур-Султан. На борту було 93 пасажирів і 5 членів екіпажу. Невдовзі стало відомо, що літак упав на 2-поверхову будівлю біля селища Альмерек Талгарського району.

При катастрофі літака займання не сталося, у перші години офіційно було повідомлено про загибель 14 людей. Десятки пасажирів із важкими травмами госпіталізували.

Як повідомив начальник управління охорони здоров'я міста Тлеухан Абільдаєв під час брифінгу, в лікарні помер ще один з пасажирів літака. Кількість загиблих зросла до 15.

"Сьогодні я маю інформацію, що 14 осіб померли на місці аварії і один - в лікарні. Таким чином, загальне число загиблих 15 осіб", - сказав він.

З місця аварії літака в Алмати до лікарні доправлено 66 осіб, 12 перебувають у важкому стані.

"Всього з місця аварії бригади швидкої медичної допомоги доставили до лікарень міста і області 66 осіб, з них 50 шпиталізовані", - розповів Абільдаєв.

За його даними, з числа шпиталізованих 6 осіб перебувають у вкрай важкому і шість - у важкому стані.

У Мережі оприлюдними список постраждалих.


Також з'явилося відео з місця падіння літака. Відео опублікували на Youtube.



На записі чутно, як жінка коментує ситуацію. За її словами, люди довго чекають карет швидкої допомоги. Рятувальники працюють на місці події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні