«Соціальні контейнери»: у Луцьку просять допомогти з ремонтом приміщення

0
-2
«Соціальні контейнери»: у Луцьку просять допомогти з ремонтом приміщення
Ініціатори та засновники проєкту "Соціальні контейнери" у Луцьку просять допомогти відремонтувати приміщення, яке вони взяли в оренду.

Про це повідомила у фейсбуці одна із засновників Олена Кравчук.

"Завдяки хорошим людям нам вдалося для розвитку проекту "Соціальні контейнери" взяти в оренду чудове приміщення, де ми зможемо спокійно зберігати речі і роздавати їх людям, які цього потребують", – йдеться у її повідомленні.

Нагадаємо, соціальний проєкт реалізували у Луцьку в 2017 році. Тоді у Луцьку встановили два соціальні контейнери, куди можна кидати одяг та взуття у хорошому стані. Речі віддають потребуючим. Нині такий контейнер розташований біля ЦНАПу з боку вулиці П’ятницька Гірка.

"Із самого початку проекту і до сьогодні, а це небагато-немало вже три роки, ми не просили жодних коштів, хіба лише приміщення, зі всім решту справлялися самі. Завдяки невпинній праці волонтерів і допомозі небайдужих людей, проект живе й досі, але щоб він розвивався і працював далі, нам потрібні гроші, з орендою поки справляємося, а от на косметичний ремонт в приміщенні грошей зовсім не маємо, а треба поштукатурити стіни, пофарбувати, провести електрику та поставити лічильник на світло. Тож будемо вдячні будь-якій вашій допомозі від 10 грн і до скільки хто може скинути. Про всі кошти прозвітуємо, запросимо в гості", – розповіли організатори.

"Робимо не для себе, але ви це й так добре знаєте, адже довіряєте нам, приносите до контейнерів одяг та взуття, а ще - частинку свого серця", – зазначили у повідомленні.

Підтримати проєкт можна переказавши гроші на картку Приватбанку за номером: 4149 6293 9767 6123 . Отримувач Ткачук Захар Михайлович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні