«Напиши листа Марківу»: волинян запрошують долучилися до всеукраїнського флешмобу

1
-3
«Напиши листа Марківу»: волинян запрошують долучилися до всеукраїнського флешмобу
Представники Національної гвардії України, поліції Волині, військові капелани, діти, учасники АТО вирішили долучитися до всеукраїнського флешмобу на підтримку незаконно ув’язненого в Італії нацгвардійця Віталія Марківа. Зараз Віталій чекає на апеляцію в колонії «Опера» в Мілані для осіб, які скоїли особливо тяжкі злочини.

Про це повідомляє Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

«Коли Олег Сенцов вийшов на волю, він згадував про те, що найбільше підтримувало за гратами: «Для будь-якого ув’язненого листи – це найважливіше. Ти можеш не поїсти день, ти можеш залишитися без передачі, щось можуть із тобою робити, але листи… Всі чекають листів. Тому пишіть. Про що завгодно. Просто це дуже підтримує».
Усіх, хто має час і бажання запрошуємо разом з нами написати листи Віталію Марківу і тим самим нагадати, що українці готові захищати своїх співвітчизників», – йдеться у повідомленні.

Захід відбудеться: 27 грудня 2019 року. Початок о 14:00. Місце зустрічі: Волинська обласна бібліотека для юнацтва (м.Луцьк, пр.Волі, 2).

Довідково:

Нацгвардійця Віталія Марківа затримали в аеропорту Болоньї 30 червня 2017 року за підозрою у причетності до вбивства італійського фотографа Андреа Рокеллі та його російського перекладача Андрія Миронова під час військових дій біля Слов’янська у травні 2014 року.

ГПУ зверталася до влади Італії, аби вони надали ґрунтовні докази вини українця або негайно звільнили його. Пізніше українська сторона пропонувала свою допомогу в розслідуванні, але відповіді не було. Марківа засудили до 24 років ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я гадаю, що було прийнято несправедливе рішення, щодо нашого героя!! Він заслуговує на свободу. Долучайтеся всі до акції та пишіть листи у підтримку Віталію -детальніше за посиланням https://tapir.news/war/napishi-lista-markivu/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні