На волинській трасі вандали пошкодили дорожні елементи

0
-9
На волинській трасі вандали пошкодили дорожні елементи
На автошляху Н-22 (траса Устилуг – Луцьк – Рівне) невідомі особи пошкодили сигнальні стовпчики.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг Волинської області.

До слова, раніше на цій трасі викрали значну кількість дорожніх знаків та потрощили бар'єрне огородження.

Нагадаємо, протягом 2017-2018 року на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області проведено поточний середній ремонт автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Володимир-Волинський – Луцьк. Відновлено 72 км дороги національного значення, якою щодня курсує чималий потік автівок, у тому числі й з громадянами інших країн.

"Дорожники приклали чимало зусиль і коштів аби проїзд на цьому відрізку став комфортним і безпечним. Та, на жаль, не всі вміють цінувати працю інших та бережно ставитись до чужого майна. Окрім того, що автомобільні дороги вкрай потерпають від перенавантажених транспортних засобів, значної шкоди їм завдають ще й дії зловмисників, які з корисних чи інших мотивів викрадають або руйнують елементи облаштування доріг. Раніше на вищевказаному відрізку автошляху Н-22 невідомими особами було викрадено значну кількість дорожніх знаків та потрощено бар'єрне огородження, а днями там виявлено пошкоджені сигнальні стовпчики", – йдеться у повідомленні.

Крім того, в САД повідомляють, що непоодинокими є випадки завдання шкоди дорожній інфраструктурі внаслідок ДТП, що незафіксовані в поліції, адже порушники залишають місце пригоди. У такому разі, як правило, неможливо встановити винуватця і стягнути з нього матеріальну шкоду, тож відновлювати пошкоджене майно приходиться за державні кошти, що спрямовуються на експлуатаційне утримання автошляхів.

Унаслідок таких вчинків несвідомих громадян не лише завдається шкода державному майну, а й ставиться під загрозу безпека користувачів доріг, бо відсутність того чи іншого засобу організації дорожнього руху створює передумови для виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до всіх жителів краю з проханням дбайливо ставитись до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них.

У разі виявлення випадків навмисного пошкодження або викрадення елементів облаштування доріг своєчасно просять повідомляти про це в правоохоронні органи (102) та в Службу автомобільних доріг у Волинській області, тел. (0332) 78-54- 69.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні