Чим відрізняються діти, що були зачаті штучним методом?*

0
-1
Чим відрізняються діти, що були зачаті штучним методом?*
У разі штучного запліднення втручання у долю малюка відбувається лише у період зачаття.

У пари відбирають яйцеклітину і сперматозоїд, а потім їх об'єднують. Ембріони, що мають найбільші шанси на виживання, відправляються до організму потенційної мами. Після цього процес буде протікати звичайним, природнім шляхом. Більше цікавої
інформації про ЕК запліднення можна прочитати на сайті https://sana-med.com.ua/ua/oplodotvorenie_metodom_eko.php, а ми поговоримо, чи відрізняються взагалі «діти з пробірки».

Чи відрізняються діти?


Існує хибна думка, що «діти з пробірки» — це за рамками дозволеного. Є люди, що вважають невартим використовувати цю технологію, бо народжені таким чином діти будуть страждати хворобами, відхиленнями.

В західних країнах вже давно та успішно використовують штучний метод запліднення. Вперше він був застосований у 1978 році. У дітей, що були створені неприроднім шляхом, уже є свої діти.

Близько 5 мільйонів дітей народились на світ, завдяки екстракорпоральному зачаттю. Завдяки дослідженням, у таких дітей не було виявлено відхилень у розвитку. Вони нічим не відрізняються від тих, що були створені природним чином. Також за статистикою, діти, що були створені «у пробірці», рідше народжуються з синдромом Дауна та іншими вродженими патологіями.

Чому діти з пробірки більш розвинені?

Медицина активно розвивається. Якщо батьки звертаються до процедури ЕКЗ, лікарі можуть на старті виявити різні відхилення генетичного плану.
● Спеціальні діагностичні методи дозволяють відібрати тільки здорові ембріони для занесення їх в організм жінки.
● Для запліднення беруть лише одну, найздоровішу клітину. Генетики вивчають хромосоми, за кількістю яких судять про наявність потенційних захворювань. Тому напрочуд рідко народжуються діти з відхиленнями, якщо вони були зроблені, завдяки ЕКЗ. На здоров'я майбутньої дитини впливає якість клітин майбутніх батьків.
● До того ж, зазвичай діти з пробірки бажані та довгождані. Тому їм приділяють максимум уваги, турботи. Їх більш ретельно виховують, дають їм кращу освіту. Такі діти у розвитку частіше випереджають своїх однолітків.

Не варто боятися цієї процедури. Штучне запліднення — це подарунок прогресу. Діти, які з'явились на світ, завдяки цьому методу точно такі ж, як і інші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні