Молодий волинянин на смерть забив односельця

1
0
Молодий волинянин на смерть забив односельця
У селі Машів Любомльського району в будинку за місцем проживання із тілесними ушкодженнями виявили тіло 37-річного місцевого жителя.

Інцидент трапився у середу, 25 грудня, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Поліцейські оперативно встановили, що злочин вчинив 33-річний односелець потерпілого. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудовим слідством встановлено, що 24 грудня близько 19:30 зловмисник, перебуваючи у помешканні потерпілого, наніс йому тілесні ушкодження від котрих той помер.

Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення часу та остаточної причини смерті.

Зловмиснику, 33-рчному жителю Любомлського району, правоохоронці оголосили про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Його затримали у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Триває досудове слідство під час якого будуть з’ясовані усі обставини злочину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах....Сатана панує не на жарт... від нелюдських вчинків стає страшно жити в чудо-країні.... хочуть тюрми закривати... та є люди яких в тюрми садити і не випускати з них пожиттєво!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні